Uniek marketingadvies

Hoe kan je het beter doen? Hoe het internet gebruiken om nog succesvoller te zijn? Hoe je onderscheiden van de concurrentie? Hoe een succes maken van jouw aanwezigheid op een beurs? Welke betaalbare communicatiemiddelen gebruiken? Hoe een succesvolle website bouwen? Hoe meer trafiek naar jouw website halen? Hoe een product succesvol lanceren? Enzovoort.

Heb je specifieke marketing vragen? Marketing kan ook met weinig budget!
Maak een afspraak. Ik help je op een unieke manier.

Het concept: marketingadvies als vrij beroep

Inderdaad, je maakt toch ook regelmatig gebruik van het advies van een boekhouder of advokaat? Nu kan je hetzelfde doen met marketing. We maken een afspraak en we bespreken in een paar uur tijd jouw vragen en je krijgt nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen hoe jouw uitdagingen aan te pakken.

Werkt marketingadvies op deze manier?

‘Marketing is toch geen exacte wetenschap zoals boekhouding en wettelijke bepalingen?’ hoor ik sommigen denken. Inderdaad, dat klopt maar het werkt wel door mijn specifieke aanpak. In mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van KMO’s en het werken met meer dan 100 bedrijven heb ik  een eigen methodologie ontwikkeld die ik dag in, dag uit met succes toepas. Daardoor kan ik jou snel en pragmatisch advies geven met betaalbare oplossingen voor jouw behoeften.

Welke garanties kan ik jou geven?

Je twijfelt nog? Ik heb het volgende voorstel voor jou: maak een eerste afspraak. Deze is vrijblijvend en zo leren we ons kennen en ervaar je of ik je echt toegevoegde waarde breng. Lees ook mijn referenties op deze blog of op LinkedIn.

Wat kost het?

Het eerste gesprek is gratis. Daarna reken ik een tarief aan per uur. Indien je regelmatig beroep wilt doen op mijn adviezen of gebruik wil maken van mijn diensten voor een omvangrijker traject, pas ik mijn tarieven aan. Bovendien kan je deze adviezen dan ook voor 50% laten financieren door KMO-portefeuille. Voor de prijs hoef je het dan zeker niet te laten. Welke andere diensten ik je kan leveren, lees je hier.

Geïnteresseerd?

Maak dan een afspraak via email (georges.dockx@resulto.be) of bel me op +32 485 87 87 00. Ik garandeer dat je er geen spijt van zal hebben.

Met vriendelijke groeten

Georges Dockx – Getting you more and more loyal customers – georges.dockx@resulto.be – +32 485 87 87 00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: