Welkom!

Allereerst hartelijk bedankt om een bezoek te brengen aan deze blog / website.

gdockxhelp ik bedrijven aan meer klanten en meer loyale klanten. Beiden zijn ongetwijfeld belangrijke prioriteiten voor elke onderneming. In de praktijk wordt er nog veel – zeker bij de KMO – vanuit het buikgevoel gewerkt. Daar is niets mis mee en velen doen het goed.

Alles kan natuurlijk altijd beter en daarbij help ik jou door visie en structuur te brengen in jouw marketing en verkoop aanpak. Daarbij hecht ik veel belang aan de nieuwe mogelijkheden die Internet Marketing biedt. In vele gevallen biedt deze immers mogelijkheden voor een belangrijke korte termijn resultaatsverbetering. Waarom Internet marketing ook voor u belangrijk is lees je in dit artikel.

Hoe ga ik te werk? In een vrijblijvend persoonlijk gesprek van een paar uur tijd leer ik jouw bedrijf, doelstellingen en specifieke sectoreigenschappen kennen. In deze sessie probeer ik jou reeds een aantal tips te geven waarmee u het verschil kan maken en leren we mekaar kennen. Indien gewenst ga ik verder en maak ik een gestructureerd marketing en verkoop plan om jouw doelstellingen te bereiken op een zeer pragmatische manier waarbij zoals vermeld internet marketing een belangrijke maar niet-exclusieve rol speelt. Ik denk dat je best verbaasd zal zijn van de resultaten die je kan bereiken met een beperkt budget.

Op deze site vindt je meer informatie over marketing en wat het allemaal voor jou kan betekenen. Indien je extra informatie wenst over hoe ik jou kan helpen verwijs ik graag naar de pagina diensten.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Contacteer me gerust. Zorgen voor meer klanten en meer loyale klanten is mijn expertise en missie. En als je een KMO bedrijf bent in Vlaanderen of Brussel, kan je nog gebruik maken van overheidssubsidies ten belope van 50 % subsidie.

In elk geval wens ik jou het allerbeste, zowel professioneel als privé.

Georges Dockx
Jouw zelfstandige medewerker?

Resulto bvba
Brusselse Steenweg 56
BE – 1980 Zemst
T: +32 485 878700

georges.dockx@resulto.be
Blog: georges.dockx@wordpress.com
Bio: Linkedin Profile

BTW:  BE-0886.996.308

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: