Workshop: Succesvoller ondernemen met Internet Marketing.


Reeds geruime tijd specialiseer ik mij in alle aspecten van Internet Marketing en wat deze kunnen betekenen voor een bedrijf. Hierbij focus ik mij vooral op de KMO. Grotere bedrijven hebben immers genoeg middelen om het zelf uit te zoeken, te experimenteren en te zoeken naar het beste recept. Bij KMO’s zijn de middelen beperkt en dien je een keuze te maken van wat je doet met liefst onmiddellijk resultaat. Een echte uitdaging maar een uitdaging die ik met plezier en succes elke dag weer aanga.

Mijn opgebouwde kennis heb ik nu gebundeld in een workshop van een halve dag. In deze halve dag geef ik KMO’s een overzicht van de mogelijkheden van het internet. De workshop zelf bestaat uit volgende delen:

  • Deel 1: Waarom is Internet Marketing van vitaal belang om te overleven in de toekomst?
  • Deel 2: Hoe doet u een Internet analyse? Hierbij krijgt u onder meer een antwoord op de vragen: Welke zoekwoorden gebruiken uw potentiële klanten? Wat doen uw concullega’s op het internet? Wat zegt men over uw bedrijf op het internet? Hoe blijft u altijd op de hoogte van alle informatie die u cruciaal vindt?
  • Deel 3: Hier presenteer en demonstreer ik u de TOP 12 aan Internet Marketing activiteiten voor de KMO. Dit alles aangevuld met concrete en inspirerende voorbeelden om succesvoller te ondernemen.
Het grote voordeel van deze workshop is dat u op het einde van de halve dag een volledig zicht hebt van de mogelijkheden van het Internet. Aan u om dan een keuze te maken waarin u uw beperkte middelen gaat investeren. Natuurlijk help ik u daarbij tijdens de workshop (en eventueel ook daarna).
Heeft u interesse? Meer informatie vindt u HIER. Inschrijven kan u HIER.
U twijfelt nog? Ondertussen heb ik reeds 5 workshops georganiseerd met alleen maar tevreden deelnemers. Tot nu toe behaal ik een gemiddelde evaluatiescore van 4,6 op 5. En de sessies worden elke keer beter.
U twijfelt nog altijd. Hieronder mijn overtuiging.
Het Internet is een superkrachtig medium. Zo krachtig dat het bedrijven kan maken of breken. Elke ondernemer dient dan ook de tijd te nemen om te ontdekken wat het Internet al dan niet voor hem kan betekenen. Schrijf u dan ook in voor de workshop.
Kost? 245 euro. Een beperkte investering voor de kennis die u krijgt.
Hopelijk kan ik u welkom heten op één van de volgende workshops? Wenst u sneller te gaan? Gepersonaliseerd advies? Neem dan vrijblijvend contact. Mijn gegevens vindt u hieronder.
Georges Dockx, Business & Marketing consultant voor de KMO, georges.dockx@resulto.be, 0485 878700

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: